Codex Temporis


Codex Temporis is a mind-blowing glimpse of another world… A significant discovery.
www.musicweb.uk.net, Peter Grahame Woolf

Codex Temporis is a draining listening experience, but a marvelous one.
The Wire 2001, Andy Hamilton

Cecilie Ores musikk foreligger på en CD som bokstavelig talt flytter grensene for hva som har vært utgitt på plate innen norsk samtidsmusikk. 'Codex Temporis' er et av de vektigste - og mest spesielle - bidragene innen nyere kunstmusikk, og bør ikke være uhørt av noen som mener seg berettiget til å ha en oppfatning om norsk musikks utvikling i vår tid. 
Aftenposten 1996, Geir Johnson


För att kunna förstå sig själv måste tonsättaren (konstnären) kunna översätta lyssnarens självförståelse till sitt eget liv. Det är denna process som Cecilie Ore verkar inse är grundkoden för hela musicerandet. Det är det som gör henne till en stor komponist. 
Gränslöst, 3/1997, Guido Zeccola

Codex Temporis er et verk som krever lytterens fulle oppmerksomhet, men som samtidig gir mulighet for lange, sterke opplevelser av en type som er sjelden i dag.
Nye Musikken 5/1996, Peter Larsen

Aurora har udsendt musik af Cecilie Ore, som er noget af det mest eksplosive, jeg længe har hørt. Hendes Codex Temporis for elektronisk forstærket strykekvartet og sinfonietta er en på alle måder stor oplevelse.
Information 1997, Thomas Michelsen

Er det noe Codex Temporis er, så er det modent.
Klassekampen, Klassisk Klassiker, Egil Baumann

Cecilie Ore
Composer
  • Come to the Edge! (excerpt)
  • This excerpt from Come to the Edge! is made possible with kind permission from BBC Radio 3. The work is performed by BBC Singers and conducted by Nicholas Kok. www.bbc.co.uk/radio3 // www.bbc.co.uk/bbcsingers